VICKERS HYDROX BIO 100 25L

VICKERS HYDROX BIO 100 25L

HYDROX BIO 100 is een biologisch afbreekbaar smeermiddel op basis van synthetische esters, voornamelijk ontwikkeld voor gebruik in schroefaskokers en lagers waar water kan binnendringen.

€ 470,09 *
Prijs per Jerrycan

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

HYDROX BIO 100 is een biologisch afbreekbaar smeermiddel op basis van synthetische esters, voornamelijk ontwikkeld voor gebruik in schroefaskokers en lagers waar water kan binnendringen.

Het product biedt:

  • Superieur smeerniveau, zelfs als er water binnendringt
  • Uitstekende bescherming tegen slijtage
  • Uitstekende corrosiebescherming
  • Compatibiliteit met veelgebruikte metalen
  • Biologisch afbreekbaar en niet giftig

HYDROX BIO 100 absorbeert zee of zoet water dat de schroefaskoker binnendringt om een ​​vloeibare emulsie te vormen. Dit verkleint de kans dat er vrij water aanwezig is en blijft de vereiste smering en corrosiebescherming bieden. (Conventionele oliën emulgeren niet op dezelfde manier en hebben de neiging om te scheiden, waardoor componenten worden blootgesteld aan vrij water en mogelijke slijtage.)

HYDROX BIO-smeermiddelen bereiken een biologische afbreekbaarheid van meer dan 60% in de OECD 301B- en OECD 306-tests van 28 dagen en worden beschouwd als niet-toxisch in het mariene milieu op basis van de volgende resultaten:

VIS DAPHNIA ALGAE
LC50 overschrijdt 1000 mg / l EC50 overschrijdt 1000 mg / l EC50 overschrijdt 1000 mg / l
HYDROX BIO 100 voldoet aan de gedetailleerde ecologische definities en vereisten die zijn vastgelegd in de Vessel General Permit (VGP) 2013, gepubliceerd door de Amerikaanse EPA in maart 2013.

HYDROX BIO 100 (zowel pure olie als emulsie inclusief 20% waterverontreiniging) is met succes getest door Class en de stabiliteit, smering en corrosiebeschermende prestaties zijn geverifieerd door Lloyds Register.

HYDROX BIO 100 is een viscositeitsklasse die over het algemeen wordt aanbevolen door de fabrikanten van lagers en afdichtingen voor regelmatig lopen in de hekbuis. HYDROX BIO 100 kan ook worden gebruikt in bepaalde stabilisatiesystemen en CPP-hubs.

Dit product is goedgekeurd door veel van de toonaangevende OEM's zoals KEMEL, SKF Marine en Wärtsilä en tot 5 jaar bij gebruik met OEM-elastomeren aanbevolen voor EAL's.

Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten