Benegas Light Propaan

Benegas Light Propaan

De Nr. 1 lichtgewicht gasfles!

Al sinds 2002 is Benegas Light de nummer één kunststof gasfles die zeer populair is bij caravanners, camperaars en BBQ-liefhebbers.

Benegas Light is dé veilige lichtgewicht gasfles, geschikt voor zeer veel toepassingen.
Heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping. Extra lange zomeravonden op het terras dankzij uw patioheater. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde fles!

Benegas Light is multi-inzetbaar; één fles, veel toepassingen!

BBQ-en en buitengenieten

Chef-koks hebben een voorkeur voor gas om hun gerechten mee te bereiden. Een gasbarbecue is in een handomdraai klaar voor gebruik en bovendien erg veilig in het gebruik. Geniet van het gemak van Benegas Light tijdens je vakantie of wanneer je gasten ontvangt.

Ook voor de mobiele horeca is Benegas Light een ideale flexibele energievoorziening. Niet alleen voor het bereiden van gerechten maar ook voor het warm houden en koelen van producten.

Camping gasfles

De Benegas Light gasfles is ideaal voor kampeerders. Ten opzichte van stalen flessen, is een Benegas Light tot 10 kilogram lichter. Door deze gewichtsbesparing kan je gemakkelijk een extra gasfles óf een extra koffer meenemen!

Bovendien kan je altijd zien hoeveel gas er nog in de fles zit, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast laat deze gasfles geen roestplekken achter in je disselbak, doordat de fles van kunststof is. Dat is wel zo fijn!

Terrasverwarmen

Met een terrasverwarmer geniet je langer van de zomeravonden. Bovendien kan je met een terrasverwamer ook in de lente en de nazomer langer buiten genieten. 

In de horeca genieten gasten in het winterseizoen op een sfeervol verwarmd terras dankzij terrasverwarming. Mede door het rookverbod wordt er veel gebruik gemaakt van terrasverwarmers op propaangas.

De duurzame, dubbelgroene gasfles

Het gas in de Benegas Light gasfles is CO2-gecompenseerd, waardoor het gas volledig CO2-neutraal is.

Bij Benegas Light vinden we duurzaamheid erg belangrijk! Naast dat het gas CO2-neutraal is, wordt de gasfles hergebruikt. Zo werken we samen aan een circulaire economie. Het gas wordt gecompenseerd door te investeren in duurzaamheidsprojecten in bijvoorbeeld Zimbabwe en Thailand!

Dit maakt Benegas Light de dubbelgroene gasfles!

BENEGAS LIGHT PROPAAN 10KG
BENEGAS LIGHT PROPAAN 10KG
€ 59,96 *
Prijs per fles
BENEGAS LIGHT PROPAAN 5KG
BENEGAS LIGHT PROPAAN 5KG
€ 49,95 *
Prijs per fles
ONTSPANNER GASFLES PROPAAN 37 mbar
ONTSPANNER GASFLES PROPAAN 37 mbar
€ 12,00 *
Prijs per stuk